Wat is een Lus?

Op het moment dat je met onze specialisten contact hebt kan het zijn dat de term ‘lus’ ter sprake komt. Maar wat is nu eigenlijk een lus?

Een lus zorgt ervoor dat het netwerk erg traag is of zelfs offline raakt. Een lus is niets meer dan dat een UTP kabel dubbel is verbonden in het netwerk. Een UTP kabel heeft twee uiteinden. Je sluit uiteinde één van de UTP kabel in de aansluiting die zich in de muur bevindt en uiteinde twee verbindt je in de UTP aansluiting van de PC of laptop. Bij een lus is er sprake dat het uiteinde twee dat normaal in de PC of laptop zit verbonden, op dat moment ook is verbonden met een UTP aansluiting.
Is hiermee je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.