Hoe dient een school te werk te gaan met een wifinetwerk bij een externe partij?

Wanneer een school graag een wifinetwerk wenst bij een externe partij dienen we de volgende stappen uit te voeren:

De externe partij dient telefonisch contact te zoeken met de Servicedesk zodat we de juiste gegevens door kunnen geven.
Uitleg verschillende VLANS:
We hebben te maken met minstens twee verschillende VLANS. Standaard maken we gebruik van VLAN1 en VLAN911.
  • VLAN1 = Hoofdnetwerk VLAN
  • VLAN911= Gastnetwerk VLAN

Instellingen gastnetwerk
  • Wachtwoord: naar wens
  • SSID: naar wens
  • VLAN911
  • DHCP via router
Is hiermee je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.