Wat is een Ruckus AP?

Een access point is een draadloos toegangspunt. Het zorgt ervoor dat je een Wifi verbinding kunt maken. Dat is wat een access point doet; een draadloos signaal uitzenden waarmee je met een laptop, tablet of ander apparaat kunt verbinden. Een access point sluit je met een UTP kabel op de switch aan.

Is hiermee je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.