Wat is een switch?

Een netwerkswitch zorgt ervoor dat computers, printers en servers binnen uw gebouw met elkaar kunnen communiceren. Een switch fungeert als een controller waarmee apparaten in een netwerk op een efficiënte manier met elkaar kunnen communiceren.

Wat is een onbeheerde switch?
Een onbeheerde switch werkt direct uit de verpakking. Deze hoeft niet te worden geconfigureerd, dus hoef je je geen zorgen te maken over installatie of instelling van de switch. Onbeheerde switches hebben minder netwerkcapaciteit dan beheerde switches.
Wat is een beheerde switch?
Een beheerde netwerkswitch is configureerbaar. Daardoor biedt deze meer flexibiliteit en capaciteit dan een onbeheerde switch. Hiermee krijg je meer grip op het netwerk.
Hoe ziet een switch eruit?
Switches heb je in alle soorten en maten. Dit varieert van vier poorten t/m 48 poorten.

Is hiermee je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.