Wat is een UPS?

Een UPS is een voeding die ononderbroken spanning levert aan de achterliggende apparatuur.
Op het moment dat de stroom uitvalt in de omgeving, neemt de UPS de stroomvoorziening naar de achterliggende apparaten op zich. Daarnaast zal de UPS een commando sturen naar de server dat deze zich op een normale manier dient uit te schakelen. Het commando naar de server zal alleen worden verstuurd als de kabels ook correct aan de server zijn verbonden.

Hoe en wat sluit je aan op de UPS?
  • Allereerst sluit je de UPS aan op een stopcontact. Daarvoor wordt de middelste aansluiting onder in de UPS gebruikt.
  • De stroomkabel van de server verbind je aan één van de zes stroom uitgangen op de UPS.
  • Het uiteinde van de USB kabel verbindt je aan de aansluiting linksboven.

Hoe verwissel je de batterij?
Bekijk voor de instructies deze video.

Is hiermee je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.