Wat te doen bij een traag netwerk?

Een traag netwerk kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. De meest voorkomende oorzaak is de hoge uptime van apparaten in het netwerk. Dit staat voor de tijd dat een apparaat al online is.
Je kunt netwerkapparaten vergelijken met de modem die je thuis hebt staan. Deze herstart je ook wel eens na een maand of drie wanneer je een traag of onstabiel netwerk hebt.

Waar vind ik de apparaten?
Je vindt deze in de patchkast op school. Dit is een kast waarin alle netwerkapparatuur geordend wordt.

Welke apparaten kunnen herstart worden?
De apparaten zijn continu online, waardoor ze na verloop van tijd snelheid verliezen. Meestal kan dit worden verholpen door de apparaten te herstarten.

De volgende apparaten kun je herstarten:

• Modem
  • Router
  • Switches
Is hiermee je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.