Wat zijn Wall Outlets?

Wall Outlets zijn UTP aansluitingen die overeen komen met de patchpunten die in een patchpanel gevestigd zijn.

Stel: je sluit een PC aan in een lokaal op Wall Outlet nummer vijf.
Dat betekent dat er in het patchpanel ook een punt moet zijn dat correspondeert met Wall Outlet nummer vijf. Patch dan de UTP kabel in patchpanel nummer vijf.
Het uiteinde van de UTP kabel plaats je vervolgens in één van de netwerkswitches.

Is hiermee je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.