Ik ga wisselen van internet provider, wat nu?

Op het moment dat je wisselt van internet provider dan moet er een wijziging aangebracht worden op de Cisco of Fortigate router die bij de school op locatie staat. Het bezoek van de netwerkspecialist zal zijn op basis van nacalculatie.

Om te beginnen dien je onderstaande vragenlijst te beantwoorden:
  • Type lijn oude verbinding? Kabel, DSL, Glasvezel
  • Naam oude provider? Ziggo, KPN, XS4ALL, T-Mobile, Tele2, UPC, Caiway
  • Snelheid oude abonnement?
  • Op welke datum wordt de oude lijn afgesloten?
  • Type lijn nieuwe verbinding? Kabel, Glasvezel
  • Naam nieuwe provider? Ziggo, KPN, XS4ALL, T-Mobile, Tele2, UPC, Caiway
  • Snelheid nieuw abonnement?
  • Heeft uw nieuwe lijn een statisch (vast) IP adres?
  • Locatie AOP/ FTU?
  • Ingangsdatum nieuw abonnement
Neem telefonisch contact op met de servicedesk en vraag naar specialisme Infra/Wifi om de wijziging aan te melden.
Het verzoek wordt geregistreerd, de afdeling planning zal telefonisch contact zoeken om een afspraak te maken.
Is hiermee je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.